United we stand!

In moeilijke tijden helpen partnerships de economie vooruit!

Waarom deze Coronabot?

Bothive, Finplex, ING, SD Worx en Xerius hebben de handen in elkaar geslagen om in deze moeilijke tijden duidelijke antwoorden te bieden aan de bedrijven. 

Naast het gezondheidsaspect hebben bedrijven meer dan ooit nood aan duidelijke antwoorden op hun vragen. Er is heel veel informatie aanwezig, maar de antwoorden vinden die jij als bedrijf zoekt is soms wat moeilijker.

Wij geloven zeer sterk in technologie en hebben deze dan ook omarmd in een oplossing die al deze data samenbrengt in een chatbot waaraan jij de vraag kan stellen waarop jij antwoord wil.

Een initiatief van

Bothive

— Chatbots voor accountants en bedrijven

Bothive is een specialist in het bouwen van chatbots. Zo hebben ze ook “Sophia” op de markt gezet. 

Een chatbot speciaal gebouwd voor accountants. Perfect afgesteld om je klanten te helpen bij al hun fiscale vragen én dossiergerelateerde handelingen te automatiseren. De enige echte sidekick voor fiscale superhelden!

Finplex

— Gidsen in digitalisering

Finplex helpt accountants en bedrijven te helpen in hun digitaliseringstrajecten. Dit initiatief toont aan dat digitalisering nodig én nuttig kan zijn. 

AccountingOfToday is een initiatief van Finplex bv. Finplex bestaat uit onafhankelijke coaches voor accountancy kantoren. Finplex is tevens de organisator van het jaarlijkse event #AllemaalDigitaal en heeft ondertussen meer dan 50 kantoren onder begeleiding.

ING

— #Doyourthing

ING helpt dit initiatief door alle bedrijven deze tool te leren kennen en helpt zo om onze economie in moeilijke tijden de antwoorden te bieden waarnaar het zoekt.

SD worx

— For life, for work

SD Worx draagt bij aan betere prestaties van jouw bedrijf – via technologie, outsourcing, uitgebreide expertise en relevante inzichten uit data. En laat deze tool alles samenbrengen waarvoor SD Worx staat.

Xerius

— Voor al je vragen als zelfstandige

Xerius is een begrip bij ondernemers en accountants en draagt uiteraard dit soort initiatieven een warm hart toe.

Xerius helpt jou bij je administratie en ondersteunen jouw sociale zekerheid als zelfstandige. En dat je hele loopbaan lang, van vóór je start tot na je pensionering.

Vives Brugge

— Vives is er voor jou!

Vives met hun opleiding Accountancy-Fiscaliteit springt mee de bres in voor ondernemers en de accountancysector en laat stagiair Justine de Coronabot nog beter maken. Samen sterk én samen blijven leren!

everest Advocaten

— On top of your business

Juridische vragen? Everest helpt jou vast vooruit! Ook met de Coronabot staan zij mee achter de juridische schermen!

Work Smarter

— Laat corona je business niet bepalen

Vermoedelijk op dit moment hét platform waarbij ondernemers zich verenigen en kennis uitwisselen. Meer dan ooit dé plaats om jouw business in beweging te houden in deze speciale tijden!

Teamleader

— Klantenbeheer, projectmanagement en facturatie in één handige tool.

Als bedrijf die mee Work Smarter op de kaart zette en ondertussen 11.000 KMO’s vooruit helpt in hun administratie een partner die Coronabot een warm hart toedraagt.